BIOkleen erbjuder rengöringsmedel för fordon av högsta kvalitet. Alkaliska rengöringsprodukterna passar för en mängd olika ändamål, allt från rengöring av fordon och entreprenadmaskiner till fastigheter och detaljunderhåll.

TUFF GS – Alkaliskt rengörings- och avfettningsmedel, miljömärkt med Svanen. Ett koncentrat av alkalisk avfettning. Spädes med vatten. Löser fett, olja, smuts, bromsdamm m.m.

TUFF – Alkaliskt rengörings- och avfettningsmedel för fordon. Ett koncentrat av alkalisk avfettning. Spädes med vatten. Löser fett, olja, smuts, bromsdamm m.m.

TRUCKWASH MED WAX – Koncentrerat högeffektivt alkaliskt rengörings- och avfettningsmedel. Truckwash är ett koncentrat av alkalisk avfettning speciellt utvecklat för rengöring med högtryck. Löser svår smuts på kaross, chassi, fett- och industrifilter.

FORDONSGLANS – Rengörings- och avfettningsmedel med Carnaubavax, miljömärkt med Svanen. Högeffektiv alkalisk avfettning- och rengöring, som även innehåller en speciell Carnaubavaxemulsion. Lämnar ett tunt vaxskikt som återger glans åt kapell och kaross. Smutsavvisande. Löser fett, olja, smuts, bromsdamm m.m.

CHASSITVÄTT – Alkaliskt rengörings- och avfettningsmedel för högtryckstvätt, miljömärkt med Svanen. Ett koncentrat av alkalisk avfettning speciellt utvecklat för rengöring med högtryckstvätt. Löser effektivt svår smuts, fett, vägsalt m.m.

CARAVAN SHINE – Högkoncentrerat rengöringsmedel med Carnaubavax, miljömärkt med Svanen. Utvecklad i samarbete med ledande tillverkare av husvagnar och husbilar. Högkoncentrerat rengöringsmedel som innehåller Carnaubavax. Skonsam mot akrylfönster och tätningar. Mycket effektivt mot sot och pigmentsmuts.

BILSCHAMPO MED VAX – Högkoncentrerat bilschampo med vaxfilm som ger glans och en smutsavvisande yta. Bilschampo med vax är ett högkoncentrerat neutralt bilschampo med snabb och skonsam rengöringseffekt. Innehåller en speciell kombination av Polyetenvax och Carnaubavaxemulsion som ”fastnar” på lacken. Efterlämnar en vaxfilm som ger glans och skyddande, smutsavvisande yta.

ALUSHINE RA2 – Fälgrent. En högkoncentrerad, starkt alkalisk korrosionsborttagare för användning på järn- och ståldetaljer. Rengör effektivt aluminiumfälgar, järn och metallytor, nya och äldre person- och lastbilar, korroderade metall detaljer m.m.