FÄRGBORTTAGNING gör jobbet enklare

Innan det är dags att måla om är det ofta viktigt att ta bort den gamla färgen först. Genom att använda en särskild produkt för färgborttagning, t.ex på fasad, lister eller möbel, blir jobbet med att skrapa bort färgen betydligt enklare.

Att ta bort gammal lack/färg som flagar är viktigt för att de nya färgen ska fästa bättre. Det kan också vara så att den gamla färgen måste bort för att ge rätt förutsättningar för den nya färgen som ska appliceras. Dessutom blir  slutresultatet snyggare.

Det finns flera olika metoder och produkter för färgborttagning, beroende på typ av färg och underlag. Färgbort 202 är en vattenbaserad ”allround”-produkt för färgborttagning för alla typer av färg och underlag. Den speciella konsistensen på våra produkter för färgborttagning gör att medlet inte rinner på stående ytor.

klotterBORTTAGNING för många typer av ytor

Klotterbort är en mycket effektiv och kraftfull produkt som är utvecklad för klotterborttagning på material som målade ytor och textila material. Även dekaler och limrester. Produkten är enkel och smidig att jobba med!

Klotterskydd är ett offerskydd med smältpunkt på ca 60 grader och skyddar effektivt underliggande yta mot klotter. Nytt klotter kan sedan enkelt tvättas bort med högtryck och hetvatten från ytor behandlade med Klotterskydd. Detta är ett skydd som gör det mycket enkelt att ta bort klotter utan att behöva sanera med professionell hjälp.