Ta bort färg och klotter effektivt

När en fasad eller annan yta ska målas om, gäller det att ta bort färg som flagar eller är gammal. Det finns flera olika metoder och produkter för att ta bort färg, beroende på typ av färg och underlag. Färgbort 202 är en vattenbaserad ”allround” produkt för färgborttagning för alla typer av färg och underlag, dock inte hårda tunna färger såsom Epoxi, billacker m. m, då ska Färgbort 203 användas. Den speciella konsistensen gör att medlet inte rinner på stående ytor, vilket gör produkten till en mycket effektiv vid färgborttagning.

Klotterbort är en mycket effektiv och kraftfull produkt som är utvecklad för att ta bort klotter på material som målade ytor och textila material. Även dekaler och limrester. Smidig att jobba med!

Klotterskydd är ett offerskydd med smältpunkt på ca 60 grader och skyddar effektivt underliggande yta mot klotter. Klotter kan enkelt tvättas bort med högtryck och hetvatten från ytor behandlade med Klotterskydd. Detta är ett skydd som gör det mycket enkelt att ta bort klotter utan att behöva sanera med professionell hjälp.