träskydd baserat på kisel för trall och altan

Ett miljöanpassat träskydd baserat på kiselteknologi, utan biocider. Används till trall och altan av tryckimpregnerat trä och furu.

Naturligt silvergrå nyans
Önskar du en silvergrå altan? BIOkleens Träskyddssystem 1+2+3 ger trä en vacker silvergrå yta med tiden. Din altan blir len och behaglig att gå på, för ännu fler barfotastunder. Systemet består av 1) Tralltvätt Eco, 2) Tallskydd Eco, 3) Ytförsegling. Enkelt att applicera, steg för steg.

Bättre träskydd
Behandlat trä blir mera hållbart och får en effektiv vatten- och smutsavvisning som gör det lättare att underhålla. Virke behandlat med kisel blir mer motståndskraftigt mot svampangrepp. Upp till 10 års hållbarhet. BIOkleens träskyddssystem 1+2+3 är speciellt lämpad för altan och trall i tryckimpregnerat virke, bryggor m.m. Även lämpligt för till exempel pallkragar.

Effektivt vattenavvisande
Komponenterna i systemet bildar tillsammans en vattenavvisande barriär som är diffusionsöppen (ytan andas) och skyddar mot UV-strålning. De smuts- och vattenavvisande egenskaperna gör altanen lättare att rengöra, den får mindre risk för ytlig påväxt och mögel samt risken minskar för sprickbildning. BIOkleens miljöanpassade träskydd med kisel är ett bra val för miljön. För mer info se foldern BIOkleens Träskyddssystem 1+2+3.