Vad ska du rengöra:

Tvätta fasad, staket m.m. Även tvätta fasaden innan målning.

Dags att tvätta din fasad så den blir snygg och ren? Eller tvätta fasaden innan målning? Kanske tvätta fasaden istället för att måla om?

Våra produkter för fasadtvätt tvättar och rengör effektivt fasad, staket, plank och andra ytor utomhus. Att hålla fasaden ren och fri från smuts och påväxt ger inte bara ett snyggt intryck, fasaden får även längre livslängd.

Med BIOkleen Fasadtvätt Eco tvättar och rengör du fasaden och ytor som inte är släta från smuts, föroreningar och alger. Utan att bleka eller matta ner yta. Ska du måla om fasaden är den perfekt för att få ett bättre fäste för alla typer av färg. Även lämpade för trädgårdsmöbler. Ska du tvätta av släta ytor innan målning utomhus, t.ex. dörr, fönsterkarm, fönsterbleck m.m. rekommenderar vi Målartvätt ute, se Tvätta med Målartvätt ute.

Fasadtvätt Eco är biologiskt nedbrytbar, är i hög grad biobaserad och miljömärkt med Bra Miljöval av Naturskyddsföreningen. Tryggt för dig och bra för miljön.

Är fasaden ordentligt smutsig kan du behöva en ännu tuffare produkt. I så fall rekommenderar vi BIOkleen Fasadtvätt TX som är ett gelformulerat rengöringsmedel. Det innebär att det torkar långsammare och ger en ännu mer effektiv och djupgående rengöring.

Vill du ha ett särskilt anpassat medel mot alg- och mögelangrepp, som dessutom är långtidsverkande, rekommenderar vi BIOkleen Alg/Mögelbort, se Ta bort alger/mögel.

Rekommenderade produkter:

Före / efter

Gör så här – Några enkla steg!

1.


Applicera BIOkleen Fasadtvätt Eco nedifrån och upp på ytan som ska rengöras. Tänk på att inte jobba i direkt solljus.

2.


Låt verka i några minuter utan att torka in.

3.


Skrubba med mjuk borste och skölj med vatten, alltid nedifrån och upp för att undvika ränder.

Letar du efter fullständiga instruktioner?

För kompletta instruktioner om hur du använder våra olika produkter se separat produktblad för resp. produkt.

Instruktionsfilmer

Här hittar du instruktionsfilmer som ger tips och råd om hur du enkelt använder våra produkter!