Eco-serien – våra miljömärkta produkter

Välkommen till Sveriges förmodligen bredaste sortiment av miljömärkta eko-produkter för underhåll och rengöring och av fasad, vägg, trall och altan samt produkter för färgborttagning.

BIOkleens Eco-sortiment är särskilt utvecklat för minimal påverkan på vår miljö – från tillverkning och råvaror till hur de bryts ner i naturen. Det är tryggt för dig som konsument och bra för miljön.

Alla råvaror som ingår i våra miljömärkta produkter är biologiskt nedbrytbara och de uppfyller Naturskyddsföreningens stränga krav för Bra Miljöval. Vi strävar även efter att ha så hög halt av biobaserat innehåll som möjligt.

Forskning och utveckling sker i Sverige i eget labb hos vår ägare OrganoClick. Vårt mål är också att ständig utveckla och förbättra produkterna. Fler produkter kommer i Eco-serien, det kan vi lova! Läs vad Naturskyddsföreningens Bra Miljöval själva skriver om BIOkleen och Eco-serien här. Alla produkter i Eco-serien tillverkas i vår egen fabrik i Täby, strax norr om Stockholm.

Lika viktigt som att produkterna är snälla mot miljön är att de också är effektiva och enkla att använda. Minst lika bra som som ”traditionella” alternativ, det är en förutsättning för en bra miljöprodukt, tycker vi.