Nu tar vi steget!

Vi på BIOkleen är övertygade om att produkter både kan vara effektiva och samtidigt skonsamma mot miljön. Vi tar därför nu steget och flyttar in en stor forskningsenhet i företaget där vi utvecklar nya produkter inom varumärket BIOkleen eco. Det nya sortimentet innehåller råvaror som är noga utvalda med hänsyn till vår natur och alla produkterna är miljömärkta.

OrganoClick – Moderbolaget som utvecklar miljöanpassade produkter
BIOkleen blev under 2017 uppköpt av det OrganoClick AB (publ), ett svenskt miljöteknikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför miljöanpassad kemi och funktionella material. Plaster och miljögifter är en av vår tids stora globala problem. Detta kan vi se både längs med våra stränder samt i larmrapporter om förgiftade vattendrag. OrganoClick adresserar flera av dessa problem och är stolta att BIOkleens kvalitetsprodukter är den del av denna utvecklingen.

Bolaget har vunnit ett flertal priser och har bl.a. blivit utnämnt som ”Sveriges mest lovande start-up”, ”Sveriges bästa miljöinnovation”, en ”Climate Solver” av Världsnaturfonden (WWF) och varit med på Affärsvärldens och NyTekniks 33-lista över Sveriges hetaste teknikbolag. OrganoClick är listat på Nasdaq First North och har sitt huvudkontor, produktion och FoU i Täby, norr om Stockholm.