Vad ska du rengöra:

Tvätta och impregnera markis, kapell, båtkapell, dynor och utomhustextil

Tvätta och rengör markis, kapell, båtkapell, textil, parasoll, dynor med mera och gör dem fräscha inför sommaren!

Börja med att rengöra och tvätta tyget. Använd BIOkleen Markis/Kapelltvätt Eco – som enkelt och effektivt tvättar bort beläggning och smuts.

För att få ett långtidsverkande vattenavstötande och smutsavvisande skydd på textilen ska du sedan impregnera tyget med BIOkleen Textilimpregnering. Perfekt för utsatta ytor som uteplatsens dynor, kapellet på båten, parasollet och andra utomhustextilier.

Miljö: Markis/Kapelltvätt Eco och Textilimpregnering är biologiskt nedbrytbara och helt utan skadliga kemikalier och lösningsmedel. Markis/Kapelltvätt Eco är märkt med Bra Miljöval av Naturskyddsföreningen. Tillverkas i Sverige.

Rekommenderade produkter:

Gör så här – Några enkla steg!

1.


Tvätta markis, utomhustextiler och tyg med BIOkleen Markis/Kapelltvätt Eco. Även till båtkapell, dynor och parasoll. Applicera nerifrån och upp för att undvika ränder. Låt verka i några minuter utan att torka in.

2.


Bearbeta med mjuk borste eller svamp och efterskölj med vatten.

3.


Låt tyget bli helt torrt innan behandling med BIOkleen Textilimpregnering, för smuts- och vattenavvisning. Spreja med 20 cm avstånd. Se till att tyget väts ordentligt. Vänta 1 min, och spreja sedan en gång till.

Letar du efter fullständiga instruktioner?

För kompletta instruktioner om hur du använder våra olika produkter se separat produktblad för resp. produkt.