VAL AV PRODUKT - RENGÖRING

BIOkleen Takrent Rengör tak från alger och påväxt. Efter behandlingen dröjer det någon eller några timmar innan påväxten tappar fäste. Återetableringen tar flera år och taket hålls fritt från ny påväxt under lång tid.
BIOkleen Alg/Mögelbort Sanerar vid angrepp av smuts, sot och svamp, mögel, röta, blånader och skadeinsekter på trä. Kan användas på de flesta byggnadsmaterial såväl inom- som utomhus.

BIOkleen Alg/Mögeltvätt Rengör effektivt och sanerar ytor som angripits av alger och mögel. Både för inom- och utomhusbruk. Fungerar på alla underlag som tål vatten. Levereras med ejektor vilket förenklar användandet.
BIOkleen Fasadtvätt Enkel och effektiv rengöring av fasader och andra ytor utomhus. Rengör utan att bleka och ger bra fäste för alla typer av färger.
BIOkleen fasadtvätt TX Har en unik gelform  som hänger kvar på ytan utan att rinna av vilket gör att medlet torkar långsammare, hinner verka längre, är drygare och inte kladdar.

BIOkleen Tralltvätt Steg 1 i BIOkleens träskyddssystem. Effektiv rengöring av tryckimpregnerat trämaterial utvändigt. Bör genomföras 1 gång / år.
BIOkleen Trallskydd Motverkar svampangrepp och ger ett effektivt flammskydd. Trallskydd ingår som streg 2 i BIOkleens träskyddssystem.
BIOkleen Ytförsegling Ingår som steg 3 i BIOkleens träskyddssystem och är ett förstärkande ytskydd byggt på en vattenbaserad organisk kiselemulsion.
BIOkleen Trallschampo Trallschampot tar effektivt bort smuts som lägger sig uppepå trallen, men riskerar inte att förstöra ytskyddet.

BIOkleen Alg/Mögelbort Sanerar vid angrepp av smuts, sot och svamp, mögel, röta, blånader och skadeinsekter på trä. Kan användas på de flesta byggnadsmaterial såväl inom som utomhus.
BIOkleen Alg/Mögelbort Proffs Sanerar effektivt svår/kraftig påväxt av alger, lavar, mögel m.m. på fasader både inom- och utomhus. Baserad på en aktiv tensidkombination med mycket hög rengörande effekt.

BIOkleen Markis/kapelltvätt Rengör enkelt och effektivt utomhustextilier, t.ex. markiser, dynor, båt- och husvagnskapell.
BIOkleen Textilimpregnering Långtidsverkande impregnering mot fukt och fläckar för alla textilier och läderprodukter.

BIOkleen Alg/Mögeltvätt Rengör effektivt och sanerar ytor som angripits av alger och mögel. Både för inom- och utomhusbruk. Levereras med ejektor vilket förenklar  användandet.
BIOkleen Alg/Mögelbort Sanerar vid angrepp av smuts, sot och svamp, mögel, röta, blånader och skadeinserkter på trä. Kan användas på de flesta byggnadsmaterial både ute och inne.
BIOkleen Fasadtvätt Rengör enkelt och effektivt fasader och andra ytor utomhus. Används både som förebyggande underhåll och innan man t.ex. ska måla.

BIOkleen Alg/Mögeltvätt Rengör effektivt och sanerar ytor som angripits av alger och mögel. Både för inom- och utomhusbruk. Kan levereras med ejektor vilket förenklar  användandet.
BIOkleen Konstrottingtvätt Tvättar effektivt bort pollen, sot och annan typ av smuts. Fungerar på såväl trä som plast. Rek. användning 3ggr/säsong.
BIOkleen Fasadtvätt TX Har en unik gelform som hänger kvar på ytan utan att rinna av vilket gör att medlet torkar långsammare, hinner verka längre, är drygare och inte kladdar. Den kan användas på alla färger och material.

BIOkleen Tvätthandske, Ute Är impregnerad med Målartvätt och vakuumförpackad för längre hållbarhet. Den är utvecklad för att enkelt och effektivt rengöra målade ytor från smuts och fett före målning. Ytan behöver inte eftersköljas med vatten.
BIOkleen Alg/Mögelbort, Inne Är impregnerad med Målartvätt och är speciellt lämpad för rengöring av lackade ytor i kök, badrum m.m. Även golv- och taklister, fönster, element m.m. kan med fördel rengöras med Målartvättduken. Ytan behöver inte eftersköljas med vatten.

BIOkleen Kalkbort Direkt Tixotrop kalkbort "hänger kvar" på vertikala ytor, torkar långsamt, längre verkningstid = bättre resultat. Löser effektivt beläggningar av kalk, tvålkalk, smuts m.m.
BIOkleen Luftvärmepumptvätt För rengöring av inomhusdelen på Luft/Luftvärmepumpar. Rengöring rekommenderas en till två ggr per år, då smuts minskar effekten och sänker livslängden på anläggningen.
BIOkleen Alg/Mögelbort Direkt BIOkleen Alg/Mögelbort sanerar effektivt kraftig påväxt av alger, lavar, mögel m.m. på fasader både inom- och utomhus. Sanerar och rengör även vid angrepp av svamp, röta, blånader och skadeinsekter på trä.
BIOkleen BIOcleaner med enzym Tar bort dålig lukt orsakad av organiskt material som matrester, urin och uppkastningar. Avlägsnar orsaken till dålig lukt genom att omvandla det organiska materialet till koldioxid och vatten. För toaletter, duschkabiner, skor, textilier, ytor på golv och möbler etc.