FÖRETAGET

Verksamheten startade i början av 80-talet och Varumärket BIOkleen har blivit synonymt med miljöanpassade kvalitetsprodukter. Vi har under åren utvecklat produkter för en mängd olika användningsområden till Hem, Hus och Fordon. Produkterna är framtagna för såväl Proffs som flitiga Hemmafixare.

PROBLEMLÖSARE

På BIOkleen utgår vi ifrån behov & problem vid underhåll av Villa, Hem, Trädgård & Fordon.  
Vi utvecklar kvalitetsprodukter och koncept som möter behoven och förebygger problemen. Att använda BIOkleens produkter innebär högsta kvalitet, enkelhet, support, tips och råd. 

Lång erfarenhet och ett mycket gott rykte i branschen - det är BIOkleen. 

PÅLITLIGHET & TILLGÄNGLIGHET

En del av framgången med varumärket BIOkleen tror vi beror på ett aldrig sviktande arbete och strävan att leverera de absolut bästa produkterna på marknaden. Att lyssna på våra kunders behov och förenkla deras vardag är en annan faktor.

Att BIOkleens produkter dessutom finns över hela landet i de flesta större kedjor och välsorterade butiker är givetvis ytterligare en viktig faktor.


LEVERANTÖR & PARTNER

Tack vare förmånen av ett aktivt samarbete med branschens ledande grossister och färgfackhandlare finns BIOkleen´s-produkter tillgängliga för proffsanvändare och konsumenter i de flesta färgfackhandelsbutiker och i byggvaruhandeln.