YTFÖRSEGLING
       UNIK PATENTSÖKT PRODUKT        

Frågor? Kontakta oss! 0522-339 90 alt. info@biokleen.se Frågor? Kontakta oss! 0522-339 90 alt. info@biokleen.se

 Långtidsverkande ytskydd.
✔ Vattenavstötande & diffusionsöppen.
✔ Skonsam & vårdande.
 Lätt att använda.
✔ Bra val för miljön.

ENKELT - EKONOMISKT - HÅLLBART  

Det har aldrig varit enklare att skydda en trätrall, altaner eller andra träföremål utomhus. BIOkleen Ytförsegling är det tredje och sista steget i BIOkleens träskyddssystem. Ytförseglingen är långtidsverkande och ger ett förstärkande ytskydd, byggt på en vattenbaserad organisk kiselemulsion.
Komponenterna bildar en effektiv vattenavstötande fysisk barriär som är diffusionsöppen och skyddar mot UV-strålning. Förutom trallgolv kan Ytförsegling med fördel användas på staket, fasader, murar, stengolv, shingeltak, trädgårdsmöbler samt de flesta andra ytor utomhus som behöver skyddas för fukt.


LÄTT ATT ANVÄNDA

BIOkleen Ytförsegling är färdigblandad och kan appliceras med pensel på skaft (rekommenderas), roller eller spruta/spray (kompressionsspruta). Produkten skall användas på väl rengjorda och förbehandlade ytor. Se steg 1 & 2 i BIOkleens Träskyddssystem, Tralltvätt och Trallskydd. Ytförsegling skall läggas på tidigast fyra timmar efter Trallskydd och bara om det inte väntas regn inom 24 tim. Beräkna ca 10m² per liter, Ytförsegling finns i 1L & 5L förpackningar.


Mer information
Enkel att använda vid altanförsegling/trallförsegling.

Har ni frågor så kontakta oss här>>>