Målartvättduk Utomhus
Färdigimpregnerad duk för tvätt innan målning utomhus

PRODUKTBLAD (PDF) >>>

Målartvättduken Utomhus är impregnerad med Målartvätt till Målartvättduken Utomhus, utvecklad för att enkelt och effektivt rengöra utvändigt målade ytor från smuts och fett före målning och behöver inte eftersköljas med vatten. 
  
PRAKTISKA RÅD
Målartvättduken Utomhus kan också användas inomhus på kraftigt smutsade och/eller feta ytor. Målartvättduken Utomhus är sydd i form av en handske och är därför lätt och bekväm att använda. För personer med känslig hud rekommenderas skyddshandske för att undvika direkt kontakt med produkten. Målartvättduken Utomhus är speciellt lämpad för alla hyvlade och släta ytor utomhus. t.ex staket, fönster, fönsterbleck, hängrännor, stuprör, trädgårdsmöbler mm, mm.

Genom att använda Målartvättduken Utomhus undviker man spill, rinningar, tunga hinkar och sköljvatten på närliggande ytor som inte skall behandlas. Målartvättduken Utomhus etsar inte glas och aluminium. Om ytorna är mycket kraftigt nedsmutsade rekommenderar vi tvätt med Fasadtvätt, se separat produktfaktablad.

 
BRUKSANVISNING
Målartvättduken Utomhus är färdig att användas. Gnugga på ytan som skall rengöras, om Målartvättduken Utomhus blir smutsig, skölj i rent vatten och fukta den på nytt med Målartvätt till Målartvättduken Utomhus. Låt ytan torka utan sköljning och den är sedan klar för ytbehandling

Målartvättduken kan tvättas i Vittvätt 60°-90°.