Målartvättduk Inomhus
Duk för Målartvätt tvättbar i 60 - 90 grader. Tvätt utan sköljning - klart för målning
FÄRDIGIMPREGNERAD FROTTÉDUK


PRODUKTBLAD (PDF) >>>

BRUKSANVISNING OCH PRAKTISKA RÅD
Målartvättduken är impregnerad med Målartvätt till Målartvättduken, utvecklad för att enkelt och effektivt rengöra invändigt målade ytor från smuts och fett före målning och behöver inte eftersköljas med vatten. Målartvätt till Målartvättduken är utvecklad så att de eventuella rester som finns kvar efter rengöring inte påverkar färgens vidhäftning eller resultat.

Målartvättduken är sydd i form av en handske och är därför lätt och bekväm att använda. För personer med känslig hud rekommenderas skyddshandske för att undvika direkt kontakt med produkten. Speciellt lämpad för rengöring av lackerade ytor i kök, badrum mm. Golv– och taklister, fönster, element mm kan med fördel rengöras med Målartvättduken. Genom att använda Målartvättduken undviker man spill, rinningar, tunga hinkar och sköljvatten på närliggande ytor som inte skall behandlas.

Målartvättduken etsar inte glas och aluminium. Om ytorna är mycket kraftigt nedsmutsade rekommenderar vi tvätt med Målartvätt, se separat produktfaktablad.

BRUKSANVISNING:
Målartvättduken är färdig att användas. Gnugga på ytan som skall rengöras, om Målartvättduken  blir smutsig, skölj i rent vatten och fukta den på nytt med Målartvätt till Målartvättduken. Låt ytan torka utan sköljning och den är sedan klar för ytbehandling

Målartvättduken kan tvättas i Vittvätt 60°-90°.